Expertises Sectoren

Nicolas Janssens

medewerker

Nicolas Janssens studeerde anno 2013 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de KULeuven. Gedurende de Master lag zijn focus voornamelijk op privaatrecht, met een bijzondere interesse in het goederen- en bijzondere overeenkomstenrecht.

Om deze interesse te verdiepen, volgde Mr. Janssens vervolgens de opleiding Notariaat aan de KULeuven. Hij schreef in deze opleiding met grote onderscheiding een thesis over het thema “Verandering van de koper tussen notariële akte en compromis”, waarbij uitgebreid werd ingegaan op de gevolgen voor de registratierechten. Hij behaalde met onderscheiding het diploma van Master in het Notariaat in 2014. 

Vervolgens trad Mr. Janssens toe tot de vakgroep Vastgoed- en Overheidsopdrachtenrecht bij GSJ advocaten in oktober 2014. Zijn bijzondere interesse ligt sindsdien steevast in het burgerlijk vastgoedrecht, zowel op het gebied van overeenkomsten (koop, huur, aanneming) alsook op het vlak van notarieel recht en notariële aansprakelijkheid. Het cliënteel loopt daarbij uiteen van grotere vastgoedspelers over notarissen tot particulieren.


Expertises

Vakgroepen