Expertises Sectors

Share

21.10.2022

Studiedag Omgeving 2022

Na de online editie van de studiedag Omgeving vorig jaar zijn Escala en GSJ advocaten verheugd jullie opnieuw fysiek te kunnen verwelkomen en dat op 21 en 27 oktober 2022!

Zoals de voorbije jaren staan de diverse aspecten van stedenbouw, milieu, planning, vergunning en handhaving centraal. Uniek aan dit event is dat je een zeer gevarieerd aanbod aan sessies krijgt waaruit je zelf 4 interessante thema’s kan kiezen. De focus ligt dit jaar in het bijzonder op landbouw met twee toegepaste sessies.

De omgevingsdeskundigen van GSJ zullen sterk vertegenwoordigd zijn om jullie wegwijs te maken in de actuele topics van het omgevingslandschap.

Zo zullen mr. Nele Ansoms, mr. Olivier Verhulst en mr. Joris Geens het onderdeel Vergunning voor hun rekening nemen. Mr. Ansoms zal de stedenbouwkundige afwijkingsmogelijkheden aankaarten, terwijl mr. Verhulst de hedendaagse evoluties in het onderhandelen en contracteren in het omgevingsrecht toelicht. Mr. Geens zal daarnaast stilstaan bij de watertoets die meer en meer aandacht krijgt in het omgevingslandschap. Tot slot zal mr. Jo Van Lommel spreken over de recente evoluties van een rechterlijke naar een bestuurlijke omgevingshandhaving.

De studiedag gaat op 21/10 van 9u tot 16u door in Campus Gent Networks Two en op 27/10 in 4Wings in Westerlo.

Meer info en inschrijvingen via deze link.

Seminar details

Aanvang/einde

21.10.2022 09:00 – 27.10.2022 04:00

Locatie

Gent & Westerlo