Expertises Sectors

Share

01.03.2023

Vlaamse Omgevingsvergunningsmanagement

Succesvolle aanpak van uw omgevingsvergunningen in Vlaanderen

Door de continu veranderende regelgeving speelt goed management van uw omgevingsvergunning een cruciale rol bij het succesvol ontwikkelen, bouwen en herbestemmen van vastgoedprojecten in Vlaanderen. Dat kan u veel tijd en geld besparen.

Hoe kunt u uw aanvraag efficiënt en effectief laten verlopen? Wat zijn de te doorlopen procedures, basisvereisten en noodzakelijk te zetten stappen? Wat zijn de leerpunten sinds de nieuwe omgevingsvergunning? Welke invloed hebben veranderingen op de tijdslijn? Dat leert u met deze cursus. In één ochtend krijgt u een helder, actueel overzicht van het gehele traject: vergunningenplicht, beoordeling, procedure en ervaringen inclusief waardevolle praktijktips voor uw vastgoedprojecten. 

Mr. Joris Geens zal een overzicht geven van alle facetten van een Vlaamse omgevingsvergunning die belangrijk zijn voor het ontwikkelen, bouwen of herbestemmen van vastgoedprojecten, in functie van de continue veranderende regelgeving. 

Interesse om deel te nemen? Namens SPRYG Real Estate Academy mogen wij 50 euro relatiediscount aanbieden. Schrijf u dan in met de discountcode GSJ50. Bekijk het programma via deze link

Seminar details

Aanvang/einde

01.03.2023 08:30 – 01.03.2023 01:30

Locatie

Crowne Plaza, Gerard le Grellelaan 10, 2020 Antwerpen