Expertises Sectors

Share

06.10.2022

Advocaat Omgevingsrecht

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een werklustige en nauwgezette advocaat met een bijzondere interesse in het bestuurs- en omgevingsrecht.

Ervaring is niet vereist, maar enthousiasme des te meer. Sta je open om veel bij te leren over het omgevingsrecht en om te groeien binnen een topteam? Lees dan zeker verder!

Zowel mensen aan het begin van hun stage, als advocaten met enige ervaring zijn welkom. Een klare kijk op dossiers, probleemoplossend inzicht en teamspirit zijn grote troeven.

Reeds 35 jaar vormt GSJ de juridische partner voor overheden en private vastgoedontwikkelaars. GSJ heeft één van de meest uitgebreide teams van advocaten actief in alle facetten van het bestuurs- en omgevingsrecht.

Projectontwikkeling, de herontwikkeling van stadsdelen en dorpen, de bouw van voetbalstadia, belangrijke infrastructuurprojecten maar ook private bouwprojecten… GSJ staat garant voor een kwalitatieve juridische dienstverlening in ondersteuning van particulieren, ontwikkelaars en overheden.

We bieden je een plaats aan in ons dynamisch team binnen een moderne omgeving tegen een competitieve verloning. Ons kantoor is daarenboven erg vlot bereikbaar.

Ben je enthousiast geworden om kennis te maken met ons team? Wacht dan niet langer om te solliciteren via ons sollicitatieformulier.

Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in ons “workcafé”!