Expertises Sectors

Share

09.10.2022

Advocaat Omgevingsrecht (met ervaring)

Reeds 35 jaar vormt GSJ advocaten de juridische partner voor overheden en private vastgoedontwikkelaars. Het kantoor heeft één van de meest uitgebreide teams van advocaten actief in alle facetten van het bestuurs- en omgevingsrecht.

GSJ is op zoek naar een nieuwe kracht met een eerste ervaring om haar vakgroep Omgevingsrecht te versterken. Wil je graag werken in een jong en dynamisch team? Ben je probleemoplossend en draag je collegialiteit en nauwkeurigheid hoog in het vaandel? Dan kan dit jouw ideale werkplek zijn!

Je hebt een Master in de rechten, behaalde goede academische resultaten en je hebt een hart voor het bestuurs- en omgevingsrecht. Heb je interesse in stedenbouw, ruimtelijke ordening of eerder in handhaving of milieurecht? We bieden het allemaal aan met mogelijkheid tot specialisatie.

Als ideale kandidaat heb je minstens 3 jaar ervaring als advocaat. Je bijt je graag vast in juridische ingewikkelde vraagstukken en procedures en kan zelfstandig en proactief werken. Je bent een gemotiveerde teamspeler die rekening houdt met anderen en vlot communiceert met collega's en cliënten.

Wij bieden je de mogelijkheid om je kennis in de materie uit te diepen en ons team te versterken met jouw ervaring en eigen kijk op de dossiers. Je ontvangt een competitieve verloning die is aangepast aan jouw ervaringsniveau.

Je komt terecht in onze moderne kantoren op een vlot bereikbare locatie: Post X, Borsbeeksebrug 36 in Antwerpen-Berchem.

Wil jij je kans wagen? Dan hopen wij jou te kunnen verwelkomen in ons team! Solliciteer dan nu via ons sollicitatieformulier en aarzel niet om contact met ons op te nemen.