Expertises Sectors

Share

27.10.2022

Vacature Compliance Officer

Wij zoeken een nieuwe collega! Wil je aan de slag als Compliance Officer en heb je de ambitie om te werken voor een succesvol en groeiend juridisch team? Dan is deze uitdaging zeker iets voor jou!

Als Compliance Officer verzamel en verwerk je informatie in het kader van Compliance bij de behandeling van juridische dossiers. Je formuleert en voert voorstellen uit met het oog op optimalisatie van dit proces. Maandelijks breng je hierover een rapportering uit. Je bewaakt daarnaast de controle op de interne uniformiteit van de opmaak van nieuwe en bestaande dossiers op diverse vlakken. Je durft daarbij zelf nieuwe idee├źn aanbrengen die bijdragen aan de continue verbetering van deze uniformiteit.

Je beschikt over een Bachelor of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in een gelijkwaardige functie is pluspunt, maar gedrevenheid en interesse staan bovenaan. Je spreekt vloeiend Nederlands, zowel schriftelijk als mondeling en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Je beheerst de basis MS Office toepassingen, vooral ben je een vlotte gebruiker van Excel. Je hebt oog voor detail, werkt punctueel, kan zelfstandig werken en kan in alle omstandigheden de nodige portie geduld opbrengen. Bovenal zoeken we iemand die diplomatisch en steeds positief ingesteld is. Ben je tot slot in staat om een grote hoeveelheid data te beheersen en te analyseren? Dan is deze functie helemaal iets voor jou!

Je komt terecht in onze moderne kantoren op een vlot bereikbare locatie in Antwerpen: Post X, Borsbeeksebrug 36, vlak naast het station van Berchem. We bieden je een competitief loon in verhouding tot ervaring, maaltijdcheques, vergoeding voor woon-werkverkeer en een groepsverzekering. Behalve deze positieve punten is er ook mogelijkheid tot thuiswerk.

Ben of ken je iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Stel je vandaag nog kandidaat via onderstaand sollicitatieformulier.