Expertises Secteurs

Share

06.06.2024

Advocaat-medewerker Onroerend Goed, Aannemingsrecht en Overheidsopdrachten

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met een bijzondere interesse in het Onroerend Goed, Aannemingsrecht en Overheidsopdrachten.

Ben je een Master in de rechten en heb je al verschillende jaren ervaring als advocaat-medewerker aan de balie? Wil je je kennis in overheidsopdrachten, vastgoedrecht, aannemingsrecht en onroerend goed verder uitdiepen binnen een toonaangevend kantoor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en streeft naar kwaliteit. Je beschikt over een behoorlijke dosis verantwoordelijkheidszin en strategisch inzicht. Werken in teamverband vormt voor jou geen enkel probleem. Onze dossiers worden veelal in team behandeld en je rapporteert aan de drie vennoten die de vakgroep sturen. Daarnaast neem je de jongeren binnen ons team mee onder je vleugels en begeleid je hen bij de behandeling van uitdagende dossiers inzake overheidsopdrachten, stadsontwikkeling, publiek-private samenwerking, aanneming van werk, levering van diensten, ... Het werk bestaat naast adviesverlening tevens uit geschillenbeslechting. 

Bij GSJ kom je terecht in een dynamische en aangename werksfeer. Je kan rekenen op een prestigieus cliënteel en een mooie verloning in overeenstemming met jouw kwalificaties en ervaring. Naast de professionele uitstraling van het kantoor kom je terecht in een moderne werkomgeving op een vlot bereikbare locatie.

Herken je jezelf in deze functieomschrijving of wens je meer informatie? Neem dan contact op of solliciteer meteen via het online sollicitatieformulier.