Expertises Sectoren

Bij GSJ advocaten loopt sinds begin juni 2018 een project waarmee mobiliteit en beweging gepromoot en gestimuleerd wordt naar de medewerkers en werknemers. GSJ daagt al haar medewerkers uit om binnen een periode van één jaar gezamenlijk de wereld rond te bewegen en zo al wandelend, lopend en/of fietsend 40.075 kilometer af te leggen.

GSJ advocaten daagt uit: samen de wereld rond!

GSJ advocaten lanceerde op donderdag 7 juni 2018 een initiatief waarmee mobiliteit en beweging gepromoot en gestimuleerd wordt naar al haar medewerkers en werknemers toe. Onder het motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’, maar ook omwille van de steeds complexer wordende mobiliteit in en rond Antwerpen, ondervindt het kantoor de noodzaak om meer, en vooral ook anders te gaan bewegen.

GSJ daagde dan ook haar medewerkers en werknemers uit om binnen een periode van 1 jaar gezamenlijk de wereld rond te bewegen, en zo al wandelend, lopend of fietsend 40 075 kilometer af te leggen. Het project kreeg dan ook de naam ‘GSJ Around the World’.

Slaagt het kantoor er in op 7 juni 2019 deze uitdaging tot en goed einde te brengen, zal GSJ €0,50 per afgelegde kilometer schenken aan het goede doel!

Via dit kanaal houden wij u graag op de hoogte van de vorderingen die het kantoor maakt, alsmede van de initiatieven die in het kader van het project worden genomen. De afgelegde kilometers vindt u alvast terug op onze homepagina.