Oct 15, 2019

Bezoek de GSJ-stand op de jobbeurzen te Gent, Antwerpen en Leuven!

Ben je (bijna) afgestudeerd en ben je benieuwd naar wat de advocatuur voor jou in petto heeft? Kom dan op 12, 14 en/of 19 november 2019 zeker langs onze stand op één van de jobbeurzen en maak kennis met ons kantoor. Onze advocaten staan je er graag te woord en laten je de boeiende wereld van de advocatuur ontdekken.

Op 12 november is GSJ vertegenwoordigd op de Jobbeurs UGent van de faculteit Recht en Criminologie die plaatsvindt in het I.C.C. te Gent.

Op donderdag 14 november bundelen de studentenverenigingen SOFIA en ELSA hun krachten en bieden zij de jaarlijkse Antwerp Law Jobdays aan. Ook daar kan je terecht bij de beursstand van GSJ voor een eerste kennismaking met ons kantoor.

In Leuven vindt de VRG Jobbeurs plaats op 19 november, die traditiegetrouw doorgaat in de Universiteitshallen.

Met deze beurzen trachten de drie universiteiten elke ambitieuze rechtenstudent de mogelijkheid te geven om een eerste stap te zetten in de richting van zijn/haar droomjob, stage, of studentenjob.

Vergeet na de jobbeurzen zeker niet je CV naar ons door te sturen via het sollicitatieformulier op onze website. De afgifte van een CV tijdens een jobbeurs wordt niet als volwaardige sollicitatie beschouwd. 

Recent nieuws