Nov 19, 2018

De hervormde wet op de mede-eigendom voor u uit de doeken

Op 1 januari 2019 is het zover. Dan treedt de hervormde wet op de mede-eigendom, een materie waar zowel vastgoedmakelaars als -beheerders mee te maken krijgen, in werking.

Eén van de voornaamste redenen van deze hervormde wet is het versoepelen van het beslissingsproces zodat bepaalde werkzaamheden vlotter uitgevoerd kunnen worden.

De hervorming voorziet o.m. in een wijziging van de meerderheden binnen de algemene vergadering, gewijzigde regels voor de syndici, voor het gebruik van gemeenschappelijke delen, een aantal nieuwe financiële regels, de invoering van een voorlopig bewindvoerder, en zo verder.

Op 5 en 12 december 2018 zal Mr. Stephanie Wernaers een opleiding over dit actuele topic verzorgen. De sessies zullen beiden doorgaan van 14:00 uur tot 17:00 uur in de T2 campus in Genk (Thor Park 8300).

Wilt u op de hoogte blijven van alle krachtlijnen van deze hervormde wet met alle gevolgen van dien op uw eigen kantoor? Schrijf u dan in via deze link.

Let op: wegens het grote succes van de seminaries is de sessie van 5 december reeds volzet. Wacht dus niet te lang met de inschrijving voor de opleiding van 12 december!