Nov 6, 2019

GSJ Get Together - 12 december 2019


Een exclusieve kennismaking met GSJ in informele sfeer!

Op donderdag 12 december 2019 stelt GSJ advocaten de deuren van hun gloednieuwe kantoor open voor alle laatstejaarsstudenten in de Rechten.

Vanaf 17.00 uur heten we jullie van harte welkom op de "GSJ Get Together" waar jullie de boeiende wereld van de advocatuur bij GSJ zullen ontdekken.

Onze enthousiaste medewerkers leiden jullie na het welkomstwoord rond in het nieuwe kantoorgebouw op Post X: Borsbeeksebrug 36, 2600 Antwerpen-Berchem.

Erna volgt een korte voorstelling van de verschillende vakgroepen, wat jullie de mogelijkheid geeft om nader kennis te maken met de uiteenlopende expertises binnen GSJ en de advocaten in het bijzonder.

We sluiten de avond samen af onder het genot van een hapje en een drankje tijdens de netwerkreceptie in ons Workcafé. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 21.00 uur.

De inschrijvingen zijn beperkt. Wij vragen je vriendelijk om vóór 3 december 2019 je aanwezigheid te bevestigen via het inschrijvingsformulier. Na verzending van het formulier ontvang je een e-mail ter bevestiging van je inschrijving. 

Wees er snel bij zodat je deze exclusieve avond niet hoeft te missen!

Recent nieuws