Sep 9, 2019

GSJ sollicitantendag 2019

Ben je op zoek naar een stage in de advocatuur? Zou je graag stage lopen in één van de grootste Antwerpse kantoren? Kom dan op donderdag 12 december 2019 naar onze jaarlijkse sollicitantendag en maak kennis met GSJ advocaten en hun gloednieuwe kantoren!

Tijdens de GSJ sollicitantendag laten we kandidaat-stagiairs de boeiende wereld van de advocatuur ontdekken: startend met een rondleiding door onze advocaten in het imposante Vlinderpaleis, ’s middags samen lunchen met de aanwezige advocaten op kantoor en daaropvolgend enkele individuele gesprekken met de vertegenwoordigers van onze verschillende vakgroepen.

Kortom, de ideale gelegenheid om op een informele manier nader kennis te maken met ons kantoor en zijn advocaten.

Heb je interesse om deel te nemen? Solliciteer dan via het sollicitatieformulier op onze website, waar je jouw motivatiebrief, CV en examenuitslagen kan uploaden. Vergeet ook zeker niet te vermelden in welke rechtsmateries je geïnteresseerd bent.

Word je geselecteerd voor de GSJ sollicitantendag? Dan ontvang je van ons een officiële uitnodiging per mail en bezorgen we jou verder de praktische info. 

Recent nieuws

Gerelateerde berichten

09.09.2019
GSJ sollicitantendag 2019
Ben je op zoek naar een stage in de advocatuur? Zou je graag stage lopen in één van de grootste Antwerpse kantoren? Meer…