Meteen mee met de grootste wijzigingen van de Codextrein?

Apr 30, 2018

Meteen mee met de grootste wijzigingen van de Codextrein?

In het exclusieve nummer 88 (“De Codextrein 2017: een eerste analyse”) van het tijdschrift TROS komt u het allemaal te weten!

Op 1 januari 2018 trad het langverwachte decreet houdende wijziging van diverse bepalingen inzake ruimtelijke ordening, milieu en omgeving, beter bekend als ‘de Codextrein’, in werking.

De eerste diepgaande analyse van deze VCRO-trein wordt toegelicht in een bijzondere editie van het tijdschrift TROS. De auteurs loodsen u doorheen de nieuwigheden inzake planning, vergunningen en handhandhaving en voorzien u van een volledig overzicht van de Codextrein.

Samen met enkele andere TROS-redactieleden, gaven Mr. Van Lommel en Mr. Sebreghts van ons kantoor mee vorm aan dit verhelderende nummer. Mr. Van Lommel en Mr. Sebreghts maken deel uit van de vakgroep Bestuurs- en Omgevingsrecht en geven op basis van hun sterke knowhow en expertise een grondige uiteenzetting over dit nieuwe decreet en hun repercussies op het omgevingslandschap.

Dit uitzonderlijke werk is ook apart als boek bestelbaar bij Die Keure via: https://www.diekeure.be/nl-be/professional/8938/de-codextrein-2017-een-eerste-analyse. 

Als kantoor zijn wij zeer trots op de inspanningen van onze twee advocaten die dit prestigieuze resultaat mee hebben neergezet. 


Berichten

12.04.2018
GSJ Masterproefprijs 2017-2018
Ben je een masterstudent in de Rechten en rond je dit academiejaar je masteropleiding af? Ben je volop bezig met het schrijven van een sterke thesis gerelateerd aan vastgoed? Dan is de GSJ Masterproefprijs helemaal iets voor jou! Meer…
02.04.2018
Studieavond KVK: de nieuwe verplichte verzekering in de bouwsector
Ruim tien jaar geleden stelde het Grondwettelijk Hof de ongelijke behandeling van architecten en aannemers op verzekeringsvlak aan de kaak. Thans heeft de wetgever eindelijk zijn huiswerk gemaakt. Voortaan dient niet enkel de architect zich verplicht te verzekeren, doch ook de aannemer. Meer…02.03.2018
Deelname campagne Bedrijfsovernames 2018
Bart Goossens, Ingrid Vanhaute en Ina Van Steelandt deelden tijdens een interview hun expertise omtrent de meest efficiënte aanpak bij een due diligence. Lees dit exclusieve interview op pagina 4 van de bijlage. Meer…


06.02.2018
Pleitwedstrijd Ridder René Victor 2018
Op donderdag 8 februari zal de jaarlijkse pleitwedstrijd Ridder René Victor plaatsvinden. Vanaf dit jaar zal GSJ advocaten ook optreden als één van de partners van de wedstrijd. Meer…