May 24, 2018

VVSG congres 'Durven met Dienstverlening'


Op dinsdag 29 mei 2018 neemt ons kantoor deel aan het VVSG congres 'Durven met Dienstverlening'.

Van 09.00 uur tot 17.00 uur zullen wij als standhouder aanwezig zijn op deze beurs in het Internationaal Convention Center (ICC) te Gent.

2018 is het jaar van de dienstverlening. Met de verkiezingen aan de horizon beraden medewerkers en politici van lokale besturen zich over hoe het de komende zes jaar beter en anders kan. En dan komt dienstverlening in het vizier.

De integratie van gemeenten en OCMW-diensten, uitdagende stadsontwikkelingsprojecten, nieuwe samenwerkingsvormen, opkomende digitalisering en co-creatie in de samenleving zijn slechts enkele voorbeelden waar steden en gemeenten dagelijks mee te maken krijgen.

GSJ advocaten staat ten dienste van overheden die nood hebben aan juridische ondersteuning bij hun – vaak complexe – uitdagingen. Een team van meer dan 50 advocaten beschikt over een doorgedreven specialisatie in verschillende expertisevelden zoals stadsontwikkeling, omgevingsrecht, overheidsopdrachten, onteigeningen, personeelszaken, samenwerkingsverbanden, privacy en databescherming.

Kom zeker langs stand nummer 16, waar wij als kantoor aanwezig zullen zijn.

 

Klik hier voor meer informatie.

Recent nieuws