Expertises Sectoren

Delen

10.09.2019

Acerta Catch'up: Zorg dat je mee bent!

Acerta, SBB en GSJ advocaten delen hun kennis:


Wat zijn voor social-profitorganisaties de belangrijkste wijzigingen in het verenigings-, het aansprakelijkheids- en het verzekeringsrecht?

Kom het te weten op de Acerta Catch'up van dinsdag 1 oktober 2019!

Acerta, SBB en GSJ advocaten bundelen hun krachten om u als social-profitorganisatie inzicht te geven in het gewijzigde ondernemingsrecht.

Johanna Waelkens van SBB maakt u wegwijs in het nieuwe verenigingsrecht en spitst zich toe op alle opportuniteiten en aandachtspunten voor social profit. 

Vervolgens brengen meesters Gert Geerts en Rudy Van Turnhout van GSJ advocaten de avond verder op smaak met twee interessante workshops. Mr. Geerts loodst u doorheen de heikele punten van de aansprakelijkheid en verplichte verzekering van vrijwilligers, verenigingswerkers en bestuurders-vrijwilligers in de zorgsector. Terwijl Mr. Van Turnhout u een algemeen overzicht geeft van de aansprakelijkheidsgrondslagen, zoals de contractuele, buitencontractuele en strafrechtelijke aansprakelijkheid. 

Bekomen van de Catch'up kan u doen tijdens de netwerkdrink die de avond afsluit.

Praktisch:

1. Wanneer? Dinsdag 1 oktober 2019

      • 18.30u: Ontvangst met een hapje en drankje
      • 19.00u: Plenair - Het nieuwe verenigingsrecht: opportuniteiten en aandachtspunten voor social profit (Johanna Waelkens, SBB)
      • 20.15u: Workshops aansprakelijkheid in de zorg (Gert Geerts en Rudy Van Turnhout, GSJ advocaten)
      • 21.30u: Afsluitende drink

2. Prijs? Gratis - online inschrijven verplicht

3. Waar? Acerta Leuven, Diestsepoort 1, 3000 Leuven

4. Meer info? Check de eventpagina van Acerta.