Expertises Sectoren

Delen

24.09.2019

Publieke raadpleging – Beleidsplan Ruimte Antwerpen

Willen we in de toekomst voor iedereen ruimte om te wonen, leven en werken, dan moeten we ons vandaag buigen over het ruimtegebruik van morgen. De bevolking in onze provincie groeit, maar de vrije ruimte groeit echter niet mee. Er rijst dan de vraag: hoe geven we het best vorm aan de Antwerpse ruimtelijke ordening van de toekomst?

Met het Beleidsplan Ruimte wil de provincie Antwerpen haar inwoners inspraak geven in hoe onze ruimte er gaat uitzien voor de volgende generatie. In dit plan geeft de provincie aan waar ze met de ruimtelijke ordening op haar grondgebied precies naartoe wil. Uw bedenkingen en suggesties als burger hebben een belangrijke meerwaarde en willen door de provincie gehoord worden. 

Wilt u mee de toekomst van de Provincie Antwerpen bepalen? Neem dan deel aan de publieke raadpleging voor de inhoud van de conceptnota van dit beleidsplan. Nog tot 18 oktober a.s. kan u uw mening schriftelijk indienen. Meer info vindt u via deze link.

Hebt u hierbij vragen of wenst u deskundige bijstand hierbij? Raadpleeg dan de leden van onze vakgroep Bestuurs- en Omgevingsrecht.