Expertises Sectoren

Advocaat arbeidsrecht

Om de rechten van een werkgever, werknemer, zelfstandige, bediende of ambtenaar te garanderen, is advies van een advocaat arbeidsrecht aangewezen. In het geval van contractenrecht, zal de advocaat advies bieden bij het opstellen van een contract en duiden wat van belang is voor een duidelijke schriftelijke overeenkomst.

Een beschermde werknemer en -gever met een advocaat arbeidsrecht uit Antwerpen Centrum

Als u bij GSJ in Antwerpen Centrum een advocaat raadpleegt die gespecialiseerd is in arbeidsrecht of contractenrecht, dan kunt u rekenen op juridische begeleiding en ondersteuning in welke positie u zich ook bevindt, werknemer of werkgever. Wij zijn namelijk het grootste advocatenkantoor van Antwerpen met 55 nauw samenwerkende advocaten. Een verdeling van zes overlappende vakgroepen zorgt ervoor dat een advocaat arbeidsrecht ook kan bouwen op de kennis van een advocaat in sociaal recht. Die uitwisseling aan kennis maakt ons advocatenkantoor uniek en geeft u de kans om over alle juridische mogelijkheden in uw situatie te beschikken. Wellicht kan een advocaat bouwrecht ook inzicht en advies bieden aan een advocaat contractenrecht van GSJ in Antwerpen Centrum. Deze gedeelde kennis betekent dubbele kennis en dat komt u als cliënt ten goede.


Meer informatie over de vakgroep?

Bel ons met al uw vragen!

Laat u ondersteunen door de advocaten van GSJ

Wilt u weten wat uw specifieke arbeidsvoorwaarden zijn? Heeft u bedenkingen bij het opstellen van een contract? Dan is het aangewezen om beroep te doen op de ondersteuning van een advocaat arbeidsrecht of contractenrecht van ons advocatenkantoor in Antwerpen Centrum. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op of laat een bericht achter via het online contactformulier

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.
Neem contact op met ons

Contactgegevens

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.