Expertises Sectoren

Laura Goossens

senior advocaat

Laura Goossens behaalde in juni 2010 het diploma van master in de Rechten (met onderscheiding) en in juni 2011 het diploma van master in het Notariaat (met onderscheiding). Tijdens haar studies ontwikkelde zij een bijzondere interesse in het privaatrecht, meer bepaald in het personen- en familierecht en het familiaal vermogensrecht.

In oktober 2011 vatte Mr. Goossens haar stage als advocaat-stagiair bij de balie van Antwerpen aan. Zij vervolledigde deze stage en deed aansluitend ervaring op bij een Belgisch advocatenkantoor in China. Na haar terugkeer in 2016 besloot zij zich verder te specialiseren in het familiaal vermogensrecht in het algemeen en het erfrecht in het bijzonder. Door de jaren heen heeft Mr. Goossens hierin een bijzondere bekwaamheid opgebouwd.

Sedert juli 2020 maakt Mr. Goossens deel uit van het team van GSJ advocaten en versterkt zij de vakgroep Personen- en familierecht en familiaal vermogensrecht.

Mr. Goossens schrijft regelmatig noten onder interessante rechterlijke uitspraken in het tijdschrift Rechtspraak Antwerpen Brussel Gent.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten