Expertises Sectoren

Laurian Meskens

medewerker

Laurian Meskens studeerde in 2017 met onderscheiding af als Master in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen. Tijdens haar masteropleiding, nam mr. Meskens deel aan het Erasmus uitwisselingsprogramma en studeerde ze een semester aan de Charles University in Praag. Gedurende haar bachelor ontwikkelde mr. Meskens een brede interesse voor het recht. In haar master specialiseerde ze zichzelf in strafrecht en mensenrechten, en gaat nu dan ook de uitdaging aan bij GSJ advocaten om de vakgroep aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en strafrecht te versterken.

Vooraleer ze als advocaat aan de slag ging, deed ze een internationale stage bij de permanente vertegenwoordiging van de Belgische missie voor de Verenigde Naties in Genève.

Sedert april 2018 is Laurian Meskens ingeschreven aan de balie te Antwerpen en vervoegde zij ons kantoor in de vakgroep ondernemingsrecht. Sinds september 2019 is Laurian een nieuwe uitdaging aangegaan en zal zij zich toespitsen op dossiers inzake het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en strafrecht. Mr. Meskens begeleidt zowel overheden, ondernemingen als particulieren bij de uiteenlopende juridische vraagstukken waarmee zij worden geconfronteerd.

Om zich verder te specialiseren in het strafrecht volgde Laurian Meskens in 2020 de bijzondere Salduz-opleiding betreffende de bijstand bij verhoor van verdachten in strafzaken georganiseerd door de Orde van Advocaten in Antwerpen.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten