Expertises Sectors

Share

14.03.2022

Praktijk- en sectorverantwoordelijken TLT, Holla en GSJ ontmoeten elkaar in Antwerpen

Afgelopen donderdag en vrijdag hadden wij het genoegen om een delegatie van het Britse advocatenkantoor TLT LLP en het Nederlandse kantoor Holla tax & legal te ontvangen. Gelet op de voorbije COVID-perikelen, was het de eerste fysieke ontmoeting sinds de onderlinge alliantie die de drie kantoren zijn aangegaan.

Een 30-tal advocaten staken de koppen bij elkaar om de samenwerking op internationaal vlak per praktijkgroep te bekijken en verder vorm te geven.

De 3 kantoren hebben een aanzienlijke, gemeenschappelijke expertise in diverse sectoren en rechtsmateries, wat grensoverschrijdende ondersteuning mogelijk maakt voor cliënten die onder meer actief zijn in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De strategische samenwerking is niet alleen gericht op versterking van de internationale dienstverlening, maar ook – zoals ons motto “Gedeelde kennis is dubbele kennis” weergeeft - op het delen van kennis, expertise en innovatie. Op deze manier kunnen we internationaal georiënteerde cliënten beter dan ooit ondersteunen.

Bedankt aan alle aanwezigen voor de geslaagde tweedaagse!