Expertises Sectors

Margot Meir

associate

Margot Meir behaalde in 2019 haar diploma Master in de Rechten met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen. Als afstudeerrichting koos ze een major rechtshandhaving en een minor burgerlijk recht. Na het behalen van haar diploma studeerde Mr. Meir nog een jaar aan de universiteit van Maastricht waar ze de richting forensica, criminologie en rechtspleging voltooide.

Tijdens haar studies ontwikkelde ze een bijzondere interesse in het verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht en strafrecht.

In september 2020 trad Mr. Meir toe tot de Antwerpse balie en vervoegde zij GSJ advocaten. Binnen de vakgroep Aansprakelijkheids-, Verzekerings- en Strafrecht staat ze zowel overheden, ondernemingen als particulieren bij in uiteenlopende juridische vraagstukken. 

Expertises

Teams

Related articles

24.01.2022
GSJ legt uit: Ommekeer in de cassatierechtspraak betreffende ‘vetusteit’

Nieuw jaar, nieuwe reeks "GSJ legt uit"-video's. Johan Bally bijt de spits af met een toelichting over het Cassatiearrest van 17 september 2020 m.b.t. het verbod in de regel om vetusteit af te trekken wanneer een beschadigd goed moet hersteld worden met nieuwere onderdelen of in geval van volledige vernieling of onherstelbaar beschadigd voorwerp. Wat betekent dit in de praktijk? En welke uitzonderingen kunnen er zijn?

Read more...