Expertises Sectors

Share

18.01.2019

De Grote Vastgoedgids 2019

Recent verscheen De Grote Vastgoedgids editie 2019, die volledig up-to-date is met alle nieuwe wetgeving en rechtspraak betreffende vastgoed.

Het is de referentiegids bij uitstek met allerlei info over het (ver)kopen, (ver)huren en beheren van vastgoed, zowel voor privé- als handelsdoeleinden.

Het Tips & Advies-Boek is samengesteld door een selecte groep van externe specialisten, waaronder Mr. Stephanie Wernaers en Mr. Joris Wouters van ons kantoor. Samen met een zevental andere auteurs deelden zij hun kennis en werkten zij mee aan deze allesomvattende gids.

In 13 overzichtelijke thema’s maken zij u wegwijs over alles wat met vastgoed te maken heeft. Ze bekijken elk aspect zowel voor het Vlaams, het Brussels Hoofdstedelijk als het Waals gewest. Zo behandelen zij onder meer het eigendomsrecht, koop-verkoop, registratierechten bij verkoop, de nieuwe Vastgoedmakelaarswet, Appartementsmede-eigendom e.d.

Wilt u als vastgoedadviseur helemaal mee zijn met alle essentiële informatie en recente wetswijzigingen inzake vastgoed?

Bestel dan nu de Grote Vastgoedgids 2019 via Indicator Online