Expertises Sectors

Share

24.03.2022

Overname 7 verzekeringskantoren door Hillewaere Groep

De Turnhoutse makelaarsgroep Hillewaere breidde per 21 maart 2022 fors uit en nam hiermee in totaal 7 verzekeringskantoren in Vlaanderen en Brussel over.

Gedurende het overnametraject werden de aandeelhouders van De Clercq – Verstichel, Lesseliers & Co, Nelissen Verzekeringen en Groep NBA Verzekeringsmakelaars op juridisch vlak begeleid door mr. Bart Goossens en mr. Ina Van Steelandt van ons kantoor.

Dankzij deze forse uitbreiding verdubbelt Hillewaere Groep in omvang, tot 200 medewerkers en 24 miljoen euro omzet. De medewerkers van de verschillende kantoren blijven aan boord en de bestuurders worden vennoot binnen de groep.

Hillewaere geeft aan dat deze uitbreiding een belangrijke stap is in hun ambitieuze groeiplannen. Hun doelstelling is om het versnipperde verzekerings- en vastgoedlandschap verder te consolideren en digitaliseren. Ze koesteren al enige tijd plannen om actief te worden in het hele land.

GSJ is tevreden dat zij haar steentje heeft bijgedragen aan dit project. Contacteer onze vakgroep Ondernemingsrecht voor professionele begeleiding bij complexe transacties.