Expertises Sectors

Share

12.04.2017

Seminarie Privacy en Databescherming 16 mei 2017

GSJ advocaten nodigt u graag uit voor het seminarie Privacy en Databescherming, dat op 16 mei 2017 zal plaatsvinden in onze kantoren.

Op 26 mei 2016 is de nieuwe Privacy Verordening (die afgekort ook aangeduid wordt als de “GDPR”)  in werking getreden. Deze Verordening  voorziet in een overgangsperiode van 2 jaar, maar zal met ingang van 25 mei 2018 in de plaats komen van onze huidige Belgische privacywetgeving. Vandaag zijn we zowat halfweg de overgangsperiode, wat ons het perfecte moment lijkt om even te reflecteren over vragen als: Is mijn onderneming reeds voorbereid? Verandert er veel voor mij? Waaraan moet ik mij verwachten?

We vangen aan met een opfrissing van de begrippen en algemene principes inzake privacy en databescherming. Daarna gaan we in op de wijzigingen die de nieuwe Verordening met zich brengt en kijken we naar een aantal praktische “to do’s” die daaruit voortvloeien. Uiteraard voorzien we voldoende tijd om uw eventueel resterende vragen te stellen.

U bent welkom vanaf 15.30 uur, de uiteenzetting zelf start om 16.00 uur.  Parkeren kan u vlakbij, in de ondergrondse parking Nationale Bank.  Wij voorzien de nodige uitrijtickets.

Het einde is voorzien om 18.00 uur waarna u bij een drankje nog kan napraten met collega-deelnemers.

Vriendelijk verzoeken wij u om uw inschrijving te willen bevestigen via het inschrijvingsformulier op onze website: klik hier.