Expertises Sectors

Bryce Deprez

associate

Bryce Deprez startte zijn rechtenopleiding in 2014 aan de Kulak, de Kortrijkse campus van de KU Leuven, waar hij al snel merkte dat zijn interesse in het privaatrecht zou komen te liggen. In 2017 werkte hij zijn bachelorstudie af in Leuven en begon daar ook aan de masteropleiding in de Rechten, met een major in Privaatrecht en een minor in Fiscaal Recht. Het eerste semester van zijn laatste jaar bracht hij in Australië door aan The University of Sydney.

De interesse en liefde voor het privaatrecht in de ruime zin bracht hem ertoe om nog een extra opleiding te volgen, namelijk een Master-na-Master in het Notariaat, die hij in 2020 met succes afrondde. Het is daar dat zijn voorkeur voor alles wat met vastgoed te maken heeft, zich ten volle heeft ontwikkeld, wat hem uiteindelijk tot bij GSJ advocaten heeft gebracht.

Naast zijn studies heeft Bryce ervaring opgedaan in de advocatuur en in het notariaat via verschillende (zomer)stages. Daarnaast heeft hij zich telkens ingezet voor zijn medestudenten en voor zijn faculteit als studentenvertegenwoordiger. In die hoedanigheid was hij onder meer lid van het faculteitsbestuur.

Vandaag legt Bryce zich toe op alles wat met onroerend goed te maken heeft, gaande van aannemingsrecht, contractenrecht en goederenrecht tot overheidsopdrachten.

Expertises

Teams

Related articles