Expertises Sectors

Share

15.03.2022

Studiedag Complexe projecten

Begin 2015 trad de nieuwe wetgeving rond complexe projecten in werking. De Vlaamse overheid voerde hiermee een geïntegreerd vergunningen- en ruimtelijk planproces in voor projecten van groot maatschappelijk en ruimtelijk-strategisch belang. Het doel was een snellere en efficiëntere besluitvorming en een open en transparant proces. Intussen is het decreet en de nieuwe procesaanpak al zes jaar oud. Tijd voor een evaluatie dus!

Op dinsdag 15 maart 2022 organiseert Die Keure de studienamiddag “Complexe projecten”. Een onmisbare opleiding voor ieder die professioneel met complexe investeringen te maken krijgt.

Mr. Sven Vernaillen, advocaat-vennoot bij GSJ en gespecialiseerd in het algemeen administratief en publiek recht, zal het wettelijk kader toelichten over de aanpak van complexe projecten en inzoomen op een aantal aandachtspunten. Daarna zal Tom Willems een praktijkgetuigenis geven van het complex project Noord-Zuid Limburg. Tenslotte zal David Stevens dieper ingaan op de evaluatie die door het departement Omgeving werd georganiseerd.

De opleiding vindt plaats van 14u tot 17u in Aula De Wolken in Brussel.

Schrijf u nu in via deze link

Seminar details

Aanvang/einde

15.03.2022 02:00 – 15.03.2022 05:00

Locatie

Muntpunt – Aula De Wolken, Munt 6, 1000 Brussel