Expertises Sectors

Share

28.03.2024

Deal alert

In de afgelopen twee weken heeft ons M&A-team opnieuw met succes twee overnames afgerond, één langs verkopers zijde en één langs kopers zijde. Deze prestaties tonen aan dat GSJ telkens opnieuw klaarstaat om haar cliënten doorheen vaak complexe, zakelijke transacties te loodsen.

Op 12 maart 2024 werd de deal rond de verkoop van Europlan afgerond. GSJ is trots dat zij de familiale aandeelhouders van Europlan, Belgische marktleider in plotters en plotterpapier, mochten begeleiden bij de overdracht van hun aandelen aan Dimix Belux.

De tweede succesvolle transactie vond plaats op 19 maart 2024, waarbij mr. Bart Goossens en mr. Ina Van Steelandt een koper hebben begeleid bij de overname van een onderneming gevestigd te Vorst, gespecialiseerd in de verkoop van huishoudelijke elektronica. Deze strategische overname biedt onze cliënt de kans om zijn marktaandeel te vergroten en zijn bedrijfsvoering te versterken.

Wens jij ook juridische ondersteuning bij een zakelijke onderhandeling? Onze vakgroep Ondernemingsrecht staat klaar om zowel grote als kleine ondernemingen te begeleiden bij professionele transacties.

Of wil jij jezelf graag in deze materie verdiepen en ons M&A-team versterken? Bekijk dan snel onze openstaande vacature en wacht niet langer om te solliciteren!