Expertises Sectoren

Advocaat familierecht 

Als u op zoek bent naar een advocaat personen- en familierecht, dan zit u goed bij GSJ in Antwerpen Centrum. Een advocaat familierecht zorgt er onder andere voor dat u over de nodige informatie beschikt bij familiale kwesties. Familiale geschillen zijn vaak emotioneel geladen en hebben een enorme impact op iedereen die ermee geconfronteerd wordt. Bij personen- en familierecht gaat het vaak over delicate zaken, zoals adoptie, scheiding of nalatenschap. De betrokken partijen hebben daarbij steeds nood aan een degelijke regeling die ieders rechten respecteert. Ons kantoor beschikt over een uitgebreide kennis van en praktijkervaring met uiteenlopende materies in het personen- en familierecht. 

Bijstand van een ervaren advocaat personen- en familierecht

Bij ons vindt u meer dan zestig advocaten die samenwerken in zes vakgroepen die elkaar overlappen. Door middel van de overlappende vakgroepen is het mogelijk om inzichten uit de ene vakgroep te verrijken met inzichten uit de andere. Wanneer een casus in het personen- en familierecht dit behoeft, kan uw advocaat bijstand vragen aan bijvoorbeeld een advocaat gespecialiseerd in echtscheidingen of een advocaat erfrecht. Uiteraard kunt u erop rekenen dat de advocaten steeds op een serene en gepaste manier omgaan met de situatie van de betrokken personen. Samen gaan wij steeds op zoek naar de beste oplossing voor u en uw familie.


Meer informatie over de vakgroep?

Bel ons met al uw vragen!

Laat ons weten wat wij voor uw familiale kwestie kunnen betekenen

De advocaten personen- en familierecht van ons kantoor in Antwerpen Centrum staan altijd voor u klaar. Voor alle familierechtelijke geschillen wordt u door de juiste experts begeleid op een persoonlijke, vertrouwelijke en professionele wijze. Heeft u specifieke vragen of wilt u meteen een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek? Bel dan naar +32 (0)3 232 50 60, stuur een e-mail naar info@gsj.be of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.        

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

+32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
info@gsj.be
Ondernemingsnummer: 0442.485.591

Parking

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.