Expertises Sectoren

Expertise

Vastgoedcontracten (woninghuur, handelshuur en pacht)

Sluitende, rechtszekere contracten helpen conflicten te vermijden. Dat geldt des te meer bij vastgoedtransacties, gezien de vaak grote financiële belangen en lange duur van de samenwerking. GSJ bouwde een grondige expertise op in het opstellen van vastgoedcontracten voor diverse doeleinden.

GSJ adviseert niet alleen bij het opstellen van de contracten, maar ook in de fase na de contractsluiting en wanneer het misloopt tussen partijen. Gedreven onderhandelingen bieden soms een oplossing. Inzake vastgoedcontracten – in het bijzonder koop en huur – zijn echter ook procedures geen onbekend terrein voor GSJ: geschillen over verborgen gebreken bij aankoop en huurgeschillen (huurachterstal, uitzetting enz.) zijn zeer courant.

Het gebruik van vastgoed – zonder er eigenaar van te zijn – is cruciaal voor het economisch verkeer. Omdat een huurrelatie in principe een langetermijnrelatie is, zijn goede afspraken zowel voor de verhuurder als voor de huurder van essentieel belang. GSJ heeft zich daarom toegelegd op contracten op maat. GSJ begeleidt klanten bij het afsluiten van woninghuurcontracten, handelshuurcontracten, contracten voor de huur van magazijnen, kantoren en bedrijfsterreinen, en huurovereenkomsten voor pop-ups. Daarnaast staat GSJ de klanten bij in gerechtelijke procedures wanneer er ‘en cours de route’ discussies zouden ontstaan. GSJ is zowel voor bedrijven (handelshuur, kantoren, pop-updecreet) als particulieren (woninghuur, pacht) een trouwe partner in deze materie.

Deze expertise valt binnen de vakgroep

8 teamleden

Gerelateerde nieuwsberichten

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591


PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.