Expertises Sectoren

Expertise

Geschillenbeslechting en procesvoering

De focus ligt op het voorkomen of vermijden van problemen. Toch is een geschil soms onvermijdelijk, dan staat GSJ aan uw zijde.

We adviseren onze cliënten over welk traject meest gepast is. Ook nieuwe technieken hebben daarbij zeker een plaats. Zo zal het hele gamma in overweging genomen worden van (collaboratief) onderhandelen over bemiddeling tot arbitrage of procedure voor de gewone rechtbank. Onze advocaten beschikken over een uitgebreide expertise en ervaring om u bij te staan in alle mogelijke vormen van geschillenbeslechting. 

Onze benadering van geschillen is steeds daadkrachtig en oplossingsgericht, of het nu gaat om geschillen voor de rechtbank, arbitrage of bemiddeling. Onze advocaten combineren hun diepgaande kennis van het materieel recht met gedegen kennis en ruime ervaring van de procedureregels. GSJ advocaten heeft ervaring in vrijwel alle domeinen van procesvoering, voor zowat alle rechtsprekende organen van de rechterlijke macht en daarbuiten, in alle praktijkgebieden en sectoren.

Onze advocaten zijn beslagen in tal van mogelijke types van procedures waaronder bemiddeling en arbitrage, maar ook de diverse klassieke en bijzondere procedures voor de gewone rechter zoals beslagprocedures, stakingsprocedures, beslag inzake namaak of maatregelen op eenzijdig verzoek.

Ook binnen het administratief contentieux heeft GSJ een ruime ervaring.

Bovendien is de ervaring en bijstand niet beperkt tot de Belgische rechtscolleges. GSJ heeft eveneens ervaring met het voeren van procedures voor internationale arbitrage-instanties of voor, bijvoorbeeld, het Hof van Justitie van de Europese Unie. Daarnaast helpen we, in samenspraak met een lokale raadsman, onze cliënten ook om zicht te krijgen op het kluwen dat een buitenlandse procedure dikwijls kan zijn, wanneer onze cliënten daarmee te maken krijgen.

GSJ helpt u graag om de juiste oplossing voor uw probleem te vinden, wij staan altijd voor u klaar: met advies, een alternatieve geschillenbeslechting of met een procedure als het moet.

Deze expertise valt binnen de vakgroep

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591


PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.