Expertises Sectoren

Delen

04.11.2020

Bezoek de GSJ-stand op de virtuele jobbeurzen van VRG Gent, Leuven en Antwerpen!

Ben je (bijna) afgestudeerd en ben je benieuwd naar wat de advocatuur voor jou in petto heeft? Neem dan op 5, 16 en 17 november 2020 deel aan de online jobbeurzen van VRG Gent, Leuven of Antwerpen en maak virtueel kennis met ons kantoor. Onze advocaten staan je graag te woord en laten je in een live chat of video call de boeiende wereld van de advocatuur ontdekken.

Kom meer te weten over GSJ op:

Is het gesprek op de Antwerp Job Fair of VRG Jobbeurs Leuven goed verlopen? Dan ben je welkom op de Campus Interviews (27/11: Antwerpen en 30/11 – 4/12: Leuven), voor een nadere kennismaking met één van onze advocaten en voor meer informatie over jouw mogelijke carrièremogelijkheden bij GSJ. 

Kan je niet aanwezig zijn op één van deze jobbeurzen maar wil je wel meer informatie over ons kantoor, onze verschillende vakgroepen, e.d.? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via info@gsj.be. Zo kunnen we zelf een persoonlijk gesprek met jou inplannen. Bezorg ons ook zeker je CV via het sollicitatieformulier op onze website en dan nemen wij eerstdaags contact met je op.

Graag tot 5, 16 of 17 november!