Expertises Sectoren

Delen

15.09.2023

Expo Christian Clauwers @ GSJ

In het kader van onze initiatieven rond “Duurzaam ondernemen” ontvingen wij gisteren met trots de Belgische pool- en oceaanfotograaf Christian Clauwers. Naast een korte introductie over zichzelf, zijn werken en zijn missie opende hij gisteren een expositie van zijn foto’s op ons kantoor. Een tiental van zijn werken zullen tot het einde van dit jaar te bezichtigen bij GSJ.

Al jaren vaart Christian alle oceanen en poolgebieden af om de ongerepte natuur, de klimaatverandering en afnemende biodiversiteit in beeld te brengen. Door middel van zijn adembenemende foto’s bracht hij onze medewerkers “awareness” bij over de schoonheid van de natuur, maar ook over de mogelijke eindigheid ervan. Het is Christians levensdoel om de relatie en de steeds groter wordende spanning tussen mens en natuur te onderzoeken, de gevolgen te documenteren en het bewustzijn te vergroten om onze oceanen, poolgebieden en hun gemeenschappen te redden.

Nogmaals hartelijk dank aan Christian voor de inspirerende uiteenzetting en de prachtige werken waar wij nog enkele maanden van mogen nagenieten hier op kantoor! 

Wil je Christian's missie steunen? Dat kan door een boek of een foto aan te kopen of door mee te gaan op een toekomstige expeditie. Voor meer informatie kan je hem contacteren via info@clauwers.com.