Expertises Sectoren

Advocaat onderwijsrecht

Een advocaat die gespecialiseerd is in onderwijsrecht is essentieel bij zowel de rechtsbescherming van studenten als die van onderwijspersoneel. Onderwijs is onmisbaar voor uw toekomst. Niet verwonderlijk dat onderwijsrecht een sector is die steeds meer aandacht krijgt in de justitie. De advocaten van GSJ begeleiden enerzijds vanuit het standpunt van de student zelf inzake examenbetwistingen en studievoortgangsbeslissingen maar ook vanuit het standpunt van het onderwijspersoneel, wanneer zij geconfronteerd worden met juridische kwesties zoals welzijn op het werk, tucht en beroepsgeheim. Beide partijen kunnen bij GSJ terecht voor juridisch advies op maat. 

Beroep aantekenen met een advocaat onderwijsrecht

GSJ is één van de grootste advocatenkantoren van Antwerpen dat op dit ogenblik 55 advocaten telt. Het advocatenkantoor is ingedeeld in zes vakgroepen die nauw met elkaar samenwerken. De dynamische uitwisseling van kennis zorgt ervoor dat, wanneer een dossier dit behoeft, de advocaat onderwijsrecht zich ook kan beroepen op de kennis van een advocaat uit het sociaal recht en om advies vraagt bij een collega die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht


Meer informatie over de vakgroep?

Bel ons met al uw vragen!

Een gedreven raadgever in het onderwijsrecht vindt u bij ons

Heeft u juridische ondersteuning nodig van een advocaat onderwijsrecht? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op of laat een bericht achter via het online contactformulier.

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.
Neem contact op met ons

Contactgegevens

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen


T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591

PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien.  Download hier het bereikbaarheidsplan.