Expertises Sectoren

Bryce Deprez

advocaat

Bryce Deprez startte zijn rechtenopleiding in 2014 aan de Kulak, de Kortrijkse campus van de KU Leuven. In 2017 werkte hij zijn bachelorstudie af in Leuven en begon daar ook aan de masteropleiding in de Rechten, met een major in Privaatrecht en een minor in Fiscaal Recht. Het eerste semester van zijn laatste jaar bracht hij in Australië door aan The University of Sydney.

De interesse en liefde voor het privaatrecht in de ruime zin bracht hem ertoe om nog een extra opleiding te volgen, namelijk een Master-na-Master in het Notariaat, die hij in 2020 met succes afrondde. Het is daar dat zijn voorkeur voor alles wat met vastgoed te maken heeft, zich ten volle heeft ontwikkeld, wat hem uiteindelijk tot bij GSJ advocaten heeft gebracht.

Naast zijn studies heeft Bryce ervaring opgedaan in de advocatuur en in het notariaat via verschillende (zomer)stages. Daarnaast heeft hij zich telkens ingezet voor zijn medestudenten en voor zijn faculteit als studentenvertegenwoordiger. In die hoedanigheid was hij onder meer lid van het faculteitsbestuur. Sinds september 2023 is Bryce ook verbonden aan het Instituut voor Goederenrecht aan de KU Leuven als praktijkassistent.

Vandaag legt Bryce zich toe op alles wat met onroerend goed te maken heeft, gaande van aannemingsrecht, contractenrecht en goederenrecht tot alles wat met de notariële praktijk te maken heeft.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten