Expertises Sectoren

Delen

12.05.2020

GSJ zorgt ook voor uw gezondheid

Om onze klanten in een veilige omgeving te kunnen ontvangen, hebben we een aantal aanpassingen uitgevoerd en zullen we de maatregelen die de overheid in het kader van COVID-19 oplegt, naleven.

Zo vinden enkel korte, essentiële vergaderingen die niet vanop afstand georganiseerd kunnen worden, fysiek plaats in onze kantoren. Onze medewerkers respecteren hierbij steeds de opgestelde hygiënevoorschriften en social distancing maatregelen. Vergaderingen gaan enkel door in de vergaderzalen die aangepast zijn aan de sociale afstandsmaatregelen. Bij aankomst op kantoor is er eveneens ontsmettingsmiddel voorzien waar bezoekers de handen kunnen ontsmetten.

Voor vergaderingen waarbij fysiek contact niet noodzakelijk is, benutten wij zoveel mogelijk online en telefonische vergadertools.

Verder blijven onze advocaten hoofdzakelijk thuiswerken en blijven zij bereikbaar via hun individuele e-mailadressen, via info@gsj.be of op het nr. +32 3 232 50 60.

Heeft u juridisch gerelateerde vragen m.b.t. de impact van de coronacrisis op uw dagelijkse activiteiten? GSJ advocaten staat steeds voor u klaar en staat u graag bij in deze onzekere tijden.