Expertises Secteurs

Share

30.04.2018

Meteen mee met de grootste wijzigingen van de Codextrein?

Meteen mee met de grootste wijzigingen van de Codextrein?

In het exclusieve nummer 88 (“De Codextrein 2017: een eerste analyse”) van het tijdschrift TROS komt u het allemaal te weten!

Op 1 januari 2018 trad het langverwachte decreet houdende wijziging van diverse bepalingen inzake ruimtelijke ordening, milieu en omgeving, beter bekend als ‘de Codextrein’, in werking.

De eerste diepgaande analyse van deze VCRO-trein wordt toegelicht in een bijzondere editie van het tijdschrift TROS. De auteurs loodsen u doorheen de nieuwigheden inzake planning, vergunningen en handhandhaving en voorzien u van een volledig overzicht van de Codextrein.

Samen met enkele andere TROS-redactieleden, gaven Mr. Van Lommel en Mr. Sebreghts van ons kantoor mee vorm aan dit verhelderende nummer. Mr. Van Lommel en Mr. Sebreghts maken deel uit van de vakgroep Bestuurs- en Omgevingsrecht en geven op basis van hun sterke knowhow en expertise een grondige uiteenzetting over dit nieuwe decreet en hun repercussies op het omgevingslandschap.

Dit uitzonderlijke werk is ook apart als boek bestelbaar bij Die Keure via: https://www.diekeure.be/nl-be/professional/8938/de-codextrein-2017-een-eerste-analyse. 

Als kantoor zijn wij zeer trots op de inspanningen van onze twee advocaten die dit prestigieuze resultaat mee hebben neergezet.