Expertises Secteurs

Share

02.05.2024

Mobiliteitsmaand

Op een andere manier naar het werk, dat wérkt!

Vanmiddag gaven we het officiële startschot van onze Mobiliteitsmaand. Eén maand lang op een alternatieve manier naar het werk komen. Daarvoor moedigen we onze collega’s gedurende de maand mei aan met als hoofddoel de auto zoveel mogelijk aan de kant te laten staan.  

Niet alleen omwille van de steeds complexer wordende mobiliteit in en rond Antwerpen, maar ook om meer beweging en een goede gezondheid bij onze medewerkers te stimuleren. Het is de uitgelezen kans om onze mobiliteit te herzien en verschillende, duurzame mobiliteitsmodi te ontdekken en te testen, wat tot slot kadert binnen ons gehele duurzaamheidsverhaal.

Dankzij ons partnerschap met Slim naar Antwerpen mogen onze collega’s 4 weken lang gratis een alternatief vervoersmiddel uittesten voor hun woon-werktraject zoals o.a. een speed pedelec, e-bike, e-step, fietskar, maar ook gebruikerspassen van DeWaterbus, De Lijn, Vélo en zo verder.

Dank alvast aan B2Bike voor de professionele omkadering van de Mobilotheek waardoor onze collega’s veilig de baan op kunnen!