Expertises Sectoren

Maarten Vos

medewerker

Maarten Vos studeerde in juli 2017 met onderscheiding af als Master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Gedurende zijn Master in de rechten bestuurde Mr. Vos het Privaatrecht als major en het Internationaal en Europees recht als minor. Hij ontwikkelde een bijzondere interesse voor het vastgoedrecht, hetgeen hem ertoe bracht de Master in het Notariaat starten, hetwelk hij tevens met onderscheiding kon afronden.

Daarnaast had Mr. Vos het genoegen om één semester aan de University of Southampton te studeren in het kader van het Erasmus programma, waar hij zich onder meer verdiepte in verschillende rechtsdomeinen van de common-law.

Mr. Vos deed verscheidene stages in de advocatuur zowel bij kleine als middelgrote kantoren, algemeen georiënteerd alsmede niche-gericht, waarbij hij met een brede waaier aan juridische materies in aanraking kwam.

In september 2018 startte hij aan de balie van Antwerpen bij GSJ advocaten.

In januari 2020 startte Mr. Vos met het postgraduaat in de vastgoedkunde (KU Leuven). Met deze multidisciplinaire opleiding specialiseert Mr. Vos zich verder in een diversiteit aan vastgoed gerelateerde domeinen. Naast een aanzienlijk juridisch blok, worden in deze opleiding ook bouwkundige en architecturale aspecten alsook financiële en economische aspecten van het vastgoed diepgaand behandeld. Mr. Vos zal het postgraduaat in de vastgoedkunde (KU Leuven) in januari 2021 voltooien.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten