Expertises Sectoren

Maarten Vos

advocaat

Maarten Vos studeerde in juli 2017 met onderscheiding af als Master in de rechten aan de Katholieke Universiteit Leuven. Gedurende zijn Master in de rechten bestudeerde Mr. Vos het Privaatrecht als major en het Internationaal en Europees recht als minor. Hij ontwikkelde een bijzondere interesse voor het vastgoedrecht, hetgeen hem ertoe bracht de Master in het Notariaat starten, welke hij tevens met onderscheiding kon afronden in juli 2018.

Daarnaast had Mr. Vos het genoegen om één semester aan de University of Southampton te studeren in het kader van het Erasmus programma, waar hij zich onder meer verdiepte in verschillende rechtsdomeinen van de common-law.

Mr. Vos deed tijdens zijn studiejaren verscheidene stages in de advocatuur zowel bij kleine als middelgrote kantoren, algemeen georiënteerd alsmede niche-gericht, waarbij hij met een brede waaier aan juridische materies in aanraking kwam.

In september 2018 startte Mr. Vos aan de balie van Antwerpen bij GSJ advocaten. Hij is binnen GSJ actief in de vakgroep Onroerend goed, aannemingsrecht en overheidsopdrachten waar hij zich toelegt op zowel procedurevoering als adviesverlening binnen het brede contracten- en vastgoedrecht, aannemingsrecht en overheidsopdrachtenrecht.

In januari 2020 startte Mr. Vos met het postgraduaat in de vastgoedkunde (KU Leuven), welke hij per 2021 succesvol afsloot. Met deze multidisciplinaire opleiding specialiseerde Mr. Vos zich verder in een diversiteit aan vastgoed gerelateerde domeinen. Naast een aanzienlijk juridisch blok, werden in deze opleiding ook bouwkundige en architecturale aspecten alsook financiële en economische aspecten van het vastgoed diepgaand behandeld.

Daarnaast is mr. Vos sinds september 2020 academisch actief als praktijkassistent verbonden aan het Instituut voor Contractenrecht (KU Leuven).

Expertises

Vakgroepen