Expertises Sectoren

Een advocatenkantoor met een brede waaier aan juridische kennis. Dat is waarschijnlijk wat u zoekt in een advocatenbureau. GSJ is het grootste advocatenkantoor van Antwerpen, met in elk vakgebied een advocaat die gespecialiseerd is in een eigen expertise. Die diverse expertises komen bij ons samen. Ons team staat klaar om u te helpen bij al uw juridische problemen.

Het grootste advocatenkantoor van Antwerpen

Wanneer u een advocaat in Antwerpen zoekt, rekent u op goede juridische ondersteuning en begeleiding. In ons advocatenbureau werken advocaten nauw met elkaar samen. Wij geloven namelijk in ‘gedeelde kennis is dubbele kennis’. Steeds vaker vereist de behandeling van een dossier de inbreng van meerdere advocaten met specifieke kennis. Dat is de reden waarom GSJ advocaten georganiseerd is in vakgroepen die elkaar overlappen en dat komt u als cliënt steeds ten goede. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, familierecht of strafrecht, elke advocaat van GSJ kan beroep doen op de inbreng van collega’s uit andere domeinen zodat inzichten uit de ene vakgroep worden verrijkt met kennis uit de andere.


Zes overlappende vakgroepen aanwezig in het advocatenbureau

Deze filosofie van gedeelde kennis begint al bij de organisatie van ons advocatenkantoor. Wij beschikken namelijk over zes vakgroepen die gespecialiseerd zijn in een ander rechtsdomein. De vakgroepen overlappen elkaar door een samenwerking tussen de advocaten onderling. Die overlapping stimuleert de kruisbestuiving tussen de verschillende disciplines, zodat inzichten uit de ene vakgroep worden verrijkt met kennis uit de andere. Wanneer een casus dit behoeft, zal een advocaat van ons Antwerps advocatenbureau te Antwerpen een advocaat uit een andere vakgroep van GSJ bijstaan. Het venndiagram van de vakgroepen van ons advocatenkantoor biedt hiervoor een duidelijk overzicht.

Altijd klaar voor uw juridische kwestie

De juiste advocaat raadplegen te Antwerpen doet u bij GSJ. We merken ook dat ons unieke model ervoor zorgt dat u de correcte juridische ondersteuning en begeleiding geniet. We delen onze kennis niet alleen met elkaar, ook met het publiek. Door onze jarenlange ervaring krijgen medewerkers van ons advocatenbureau vaak verzoeken om lezingen te geven aan zowel overheden als private ondernemingen. Als u beroep wilt doen op een van onze diensten, kan u steeds telefonisch of per mail contact met ons opnemen of uw vraag stellen via het contactformulier.

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

Contactgegevens

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591

PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.