Expertises Sectoren

Een advocatenkantoor met een brede waaier aan juridische kennis. Dat is waarschijnlijk wat u zoekt in een advocatenbureau. GSJ is het grootste advocatenkantoor van Antwerpen, met in elk vakgebied een advocaat die gespecialiseerd is in een eigen expertise. Ons groot team van advocaten staat steeds klaar om u te helpen bij al uw juridische problemen.

Het grootste advocatenkantoor van Antwerpen

Wanneer u een advocaat in Antwerpen zoekt, rekent u op goede juridische ondersteuning en begeleiding. In ons advocatenbureau werken advocaten nauw met elkaar samen. Wij geloven namelijk in ‘gedeelde kennis is dubbele kennis’. De behandeling van een dossier vereist steeds vaker de inbreng van meerdere advocaten met specifieke kennis. Dat is de reden waarom ons advocatenkantoor werkt met vakgroepen die elkaar overlappen. Of het nu gaat om ondernemingsrecht, bouwrecht of strafrecht, GSJ advocaten biedt juridische ondersteuning in ieder vakgebied. Elke advocaat van ons advocatenbureau kan een beroep doen op de inbreng van collega’s uit andere domeinen, zodat inzichten uit de ene vakgroep worden verrijkt met kennis uit de andere. En dat komt iedere cliënt ten goede.

Zes overlappende vakgroepen aanwezig in het advocatenbureau

Ons advocatenkantoor is georganiseerd in zes vakgroepen die gespecialiseerd zijn in een specifiek rechtsdomein, zoals o.a. familierecht, omgevingsrecht, ondernemingsrecht, bankrecht enzovoort. De vakgroepen werken zodanig samen dat inzichten uit de ene vakgroep worden verrijkt met kennis uit de andere. Wanneer een casus dit behoeft, staat een advocaat van ons advocatenbureau te Antwerpen een advocaat uit een andere vakgroep bij. Op onze website vindt u een duidelijk overzicht van de vakgroepen van ons advocatenkantoor.

Meer informatie over de vakgroep?

Bel ons met al uw vragen!

Schakel ons ervaren advocatenbureau in

De juiste advocaat raadplegen te Antwerpen, dat doet u bij GSJ. Door middel van de overlappende vakgroepen bestaat er een dynamiek van kennisoverdracht en samenwerking die uniek is in de juridische wereld. We merken dat dit unieke model ervoor zorgt dat u correcte juridische ondersteuning en begeleiding geniet. We delen onze kennis niet alleen met elkaar, ook met het publiek. Door onze jarenlange ervaring krijgen medewerkers van ons advocatenbureau vaak verzoeken om lezingen te geven aan zowel overheden als private ondernemingen. Als u een beroep wilt doen op een van onze diensten, kan u steeds contact met ons opnemen via +32 (0)3 232 50 60, door een e-mail te sturen naar info@gsj.be of via het contactformulier op onze website.        

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

+32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591

Parking

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.