Expertises Sectoren

Ondernemingsrecht in Antwerpen Centrum

Ondernemingsrecht staat centraal bij de start van een onderneming of vennootschap, het afsluiten van contracten, de uitgifte van aandelen of het ontslag van een bestuurder in Antwerpen Centrum en elders in België. Een advocaat bedrijfsrecht of handelsrecht is dan ook essentieel bij het opstellen van een sterk juridisch fundament voor uw onderneming in bijvoorbeeld Antwerpen Centrum. Duidelijke afspraken volgens wettelijke voorwaarden zijn belangrijk om een samenwerkingsverband in stand te houden. Bij GSJ in Antwerpen Centrum beschikken wij over een vakgroep ondernemingsrecht die bestaat uit een uitgebreid team van ervaren advocaten. Met experten in handelsrecht en bedrijfsrecht zijn wij gespecialiseerd in o.a. het opstellen van commerciële contracten, waardoor u zowel voor B2B als B2C kunt rekenen op een vaardige advocaat. De vakgroep ondernemingsrecht beschikt over de ervaring en expertise om uw onderneming van juridische implicaties te ontlasten. 

Experten in ondernemingsrecht uit Antwerpen Centrum voor uw bedrijf

Ons advocatenkantoor bestaat uit zes verschillende vakgroepen die elkaar overlappen. Door middel van de overlappende vakgroepen is het mogelijk om inzichten uit de ene vakgroep te verrijken met inzichten uit de andere. In de vakgroep ondernemingsrecht te Antwerpen Centrum beschikken we onder andere over een advocaat handelsrecht en bedrijfsrecht. Zij kunnen bij een bepaald dossier, bijvoorbeeld een bedrijfsovername, geadviseerd worden door een advocaat arbeidsrecht of insolventierecht. Die kennis is snel beschikbaar aangezien wij uit elke rechtstak wel een expert in huis hebben. De vakgroep ondernemingsrecht is daarnaast ook gespecialiseerd in de bescherming van intellectuele eigendommen, iets wat vooral essentieel is in de media- en cultuursector. Ook moet uw onderneming op vlak van ICT en technologie juridisch ondersteund zijn om de nieuwste ontwikkelingen bij te blijven. 

Meer informatie over de vakgroep?

Bel ons met al uw vragen!

Een advocaat handelsrecht of bedrijfsrecht nodig? Laat het ons weten!

Staat u aan de bakermat van een nieuwe onderneming of wilt u de relatie met een ander bedrijf juridisch correct op papier vastleggen? Dan kunt u beroep doen op een advocaat ondernemingsrecht van GSJ in Antwerpen Centrum. Neem telefonisch contact met ons op via +32 (0)3 232 50 60, stuur een e-mail naar info@gsj.be of laat een bericht achter via het contactformulier.        

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

+32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
info@gsj.be
Ondernemingsnummer: 0442.485.591

Parking

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.