Expertises Sectoren

Delen

11.10.2023

Overname van Gynetics Medical Products door Hamilton Thorne Ltd

Gisteren heeft Hamilton Thorne Ltd (HTL), één van de grootste wereldwijde IVF-leveranciers, Gynétics Medical Products overgenomen, een toonaangevende en internationale fabrikant van innovatieve, hoogwaardige IVF-apparaten op de wereldwijde IVF-markt. Gedurende het overnametraject werd de verkoper Gynétics op juridisch vlak bijgestaan door mr. Bart Goossens, mr. Ina Van Steelandt en hun team.

Hamilton Thorne is een gerenommeerde leverancier van precisie-instrumenten, verbruiksartikelen, software en diensten die de kosten verlagen, de productiviteit verhogen, de resultaten verbeteren en doorbraken mogelijk maken in de markten voor geassisteerde voortplantingstechnologieën (ART), onderzoek en celbiologie. Met deze overname breidt HTL haar expertise, productie en productaanbod uit op het gebied van verbruiksartikelen en hoopt hiermee extra winstgevende activiteiten neer te zetten in de steeds groeiende Europese ART-markt.

GSJ advocaten is tevreden dat zij Gynétics uit Lommel in deze complexe onderhandelingen mocht bijstaan. Contacteer onze vakgroep Ondernemingsrecht voor professionele begeleiding bij zakelijke transacties.

Raadpleeg het volledige persbericht voor meer informatie.