Expertises Sectoren

Christophe Lenders

vennoot

Na studies aan de Universiteit Antwerpen en de Rand Afrikaanse Universiteit (University of Johannesburg), begon Christophe Lenders zijn stage bij Elegis om in 1998 GSJ advocaten te vervoegen waar hij sinds 2002 vennoot is.

Christophe heeft een gespecialiseerde kennis en ervaring omtrent realisaties van vastgoedprojecten omvattende aannemingsrecht in ruimste zin van het woord, overheidsopdrachtenrecht en zakenrechtelijke transacties. Hij adviseert daarbij zowel in de architectuur van de juridische constructie, de toewijzing en de contractsluiting alsook de incidenten die zich tijdens de uitvoering voordoen.

Overheidsopdrachtenrecht en de nood aan bijstand is ruimer dan het vastgoed. Ook in de verschillende andere sectoren en in het bijzonder de medische sector, heeft Christophe kennis en ervaring om de verschillende marktspelers bij te staan.

Daarbij heeft GSJ advocaten niet de keuze gemaakt voor de ene dan wel de andere marktspeler. Zowel dienstverleners, aannemers, leveranciers als opdrachtgevers worden bijgestaan.

Christophe en het ganse team adviseert en ondersteunt het NAV -de Vlaamse Architectenorganisatie-,  ORI – de brancheorganisatie van advies-en ingenieursbureaus van België-, en werkt met hen samen alsook met de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen alsook de Bouwunie voor het geven van verschillende gespecialiseerde opleidingen omtrent bouw- en overheidsopdrachtenrecht. Hij is een veel gevraagd spreker en publiceert regelmatig in vakliteratuur. 

Expertises

Vakgroepen