Expertises Sectoren

Henk Desmet

senior advocaat

Henk Desmet trad in oktober 2015 toe tot de Antwerpse balie en vervoegde in 2018 GSJ advocaten om er deel uit te maken van de vakgroep Ondernemingsrecht.

Hij studeerde in 2014 af als Master in de rechten aan de KU Leuven. Hij specialiseerde verder in het fiscaal recht en haalde in 2015 aan dezelfde universiteit met onderscheiding de Master na Master in de fiscaliteit. In het kader van deze specialisatie nam hij deel aan de EUCOTAX Wintercourse, een internationaal seminarie over belastingrecht georganiseerd door de Universiteit Tilburg.

Binnen GSJ advocaten legt Henk Desmet zich toe op fiscale dossiers. Hij behartigt dossiers voor particulieren, ondernemingen en overheden gaande van adviesverlening tot geschillenbeslechting. Zijn bijzondere interesse ligt in de vastgoedfiscaliteit.

Naast ervaring in de inkomstenbelasting en btw, beschikt Henk Desmet over een ruime expertise in het domein van de gemeentelijke en regionale belastingen met in het bijzonder de belastingen die drukken op vastgoed en vastgoedprojecten.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten