Expertises Sectoren

Koen De Bruyne

medewerker

Koen De Bruyne behaalde in 2015 de graad van Master in de rechten met onderscheiding aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens zijn studies had hij een voorliefde voor zowel het aansprakelijkheids-, verzekerings- als het strafrecht. Zijn meesterproef schreef hij over het begrip “opzet” in het verzekeringsrecht.

Sedert 1 oktober 2015 is Mr. De Bruyne toegetreden tot de Antwerpse balie en vervoegde hij als advocaat dit kantoor, waarbij hij zich toespitst op dossiers inzake het aansprakelijkheidsrecht, verzekeringsrecht en strafrecht. Binnen deze rechtsdomeinen staat hij zowel overheden, ondernemingen als particulieren bij in dossiers van uiteenlopende aard.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten

24.01.2022
GSJ legt uit: Ommekeer in de cassatierechtspraak betreffende ‘vetusteit’

Nieuw jaar, nieuwe reeks "GSJ legt uit"-video's. Johan Bally bijt de spits af met een toelichting over het Cassatiearrest van 17 september 2020 m.b.t. het verbod in de regel om vetusteit af te trekken wanneer een beschadigd goed moet hersteld worden met nieuwere onderdelen of in geval van volledige vernieling of onherstelbaar beschadigd voorwerp. Wat betekent dit in de praktijk? En welke uitzonderingen kunnen er zijn?

Lees meer...