Expertises Sectoren

Delen

02.08.2019 | Bart Goossens

Meer dan een stap vooruit: wij verhuizen naar Post X in Berchem

Post X te Berchem

Na vijfendertig jaar actief te zijn geweest in de Haringrodestraat en nadien op vier verschillende huisnummers aan de Mechelsesteenweg, zetten wij aan de vooravond van het nieuwe decennium meer dan een stap vooruit.

Wij ruilen binnenkort onze vertrouwde plek in het centrum van Antwerpen voor gloednieuwe kantoren op een steenworp van het station van Antwerpen-Berchem.

De huidige locatie is niet aangepast aan de groei van ons advocatenkantoor. In eerste instantie zochten en vonden we bijkomende ruimtes in de onmiddellijke omgeving, maar dit bood geen duurzame oplossing.

Onze organisatie, die nu een tachtigtal medewerkers telt, zal verhuizen naar “Post X”, een hedendaagse en duurzaam opgevatte site. De mogelijkheid om daar onze kantoren op maat in te richten in combinatie met een uitstekende bereikbaarheid, liggen aan de grondslag van onze beslissing. De nabijheid van een spoorwegstation, een knooppunt van bus- en tramlijnen en vier fietsostrades zullen de bereikbaarheid, zowel voor ons cliënteel als voor onze medewerkers, aanzienlijk verbeteren.

De splinternieuwe infrastructuur aan de Borsbeeksebrug heeft ook alle voorzieningen om onze cliënten goed te ontvangen én onze medewerkers een optimale en aangename werkomgeving te bieden. 

Deze verhuis kadert in onze betrachting om onze organisatie en onze juridische dienstverlening future proof te maken.

Wij zullen u hierover op geregelde tijdstippen verder berichten.