Expertises Sectoren

Delen

08.10.2020

Overname Lemmens Winkelinrichting door Bossuyt Shop Interiors

De Food-afdeling van Bossuyt Shop Interiors uit Kuurne bundelt de krachten met Lemmens Winkelinrichting uit Boechout. Tegelijkertijd sluit het met zusterbedrijf Lemcool, dat gespecialiseerd is in industriële koeling, een strategisch partnerschap af. Gedurende het overnametraject werd Jan Lemmens op juridisch vlak begeleid door GSJ advocaten (Mr. Bart Goossens en zijn team).

Lemmens Winkelinrichting, dat net als Bossuyt Shop Interiors een derde generatie familiebedrijf is, creëert winkelconcepten, zorgt voor de plaatsing en afwerking ervan en ontwikkelt op maat gemaakte koeltoonbanken voor de bewaring van producten.

De overname kadert in een bredere strategie waarbij Bossuyt nog dichter bij de klant wil staan om hem nog meer te inspireren, te adviseren en beter van dienst te kunnen zijn. Door de schaalvergroting kan het team, na de fusie meer dan 100 mannen en vrouwen sterk, efficiënter werken, hun expertise verder uitbreiden en hun ambities ook buiten West-Vlaanderen kenbaar maken.

GSJ advocaten is tevreden dat zij haar steentje heeft bijgedragen aan dit project. Contacteer onze vakgroep Ondernemingsrecht voor professionele begeleiding bij complexe transacties