Expertises Sectoren

Pieter-Jan Van de Weyer

medewerker

Contact

E-mail pieter-jan.van.de.weyer@gsj.be +32 3 201 14 25 LinkedIn vCard Curriculum Vitae

Pieter-Jan Van de Weyer behaalde in 2012 zijn diploma Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen. Tijdens zijn studies ontwikkelde hij reeds een bijzondere belangstelling voor het publiekrecht.

Alvorens bij GSJ advocaten aan de slag te gaan was Pieter-Jan actief als doctoraatsstudent aan het Leuven Centre for Public Law (LCPL) van de KU Leuven. In deze hoedanigheid stond hij in voor onderwijsbegeleiding bij het vak administratief recht en schreef hij een doctoraat over de invloed van art. 6 EVRM in bestuurlijke procedures. Hij is thans nog steeds vrijwillig wetenschappelijk medewerker aan de KU Leuven.

In 2019 vervoegde Pieter-Jan GSJ advocaten en trad hij toe tot de Antwerpse balie. Als lid van de vakgroep Bestuurs- en omgevingsrecht legt hij zich thans voornamelijk toe op dossiers in de materie van het ruime omgevingsrecht. Hij staat zowel particulieren, ondernemingen als overheden bij voor juridische begeleiding en adviesverlening alsmede het voeren van gerechtelijke procedures.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten