Expertises Sectoren
{{selectedDepartment.name}}

Vakgroep

Bestuurs- en Omgevingsrecht

De vakgroep bestuurs- en omgevingsrecht van GSJ legt zich toe op alle facetten van het administratief recht. Ons kantoor in omgeving Berchem en Wilrijk beschikt hierbij over een uitgebreide expertise in zowel het algemeen bestuursrecht als het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu). Bestuursrecht betreft een breed spectrum. Afval en bodem, erfdienstbaarheden van openbaar nut, omgevingsvergunningen, onteigeningen, domeinconcessies, handhaving, voorkooprechten, energie, wegenrecht, erfpacht, …

Een uitgebreide expertise van zowel bestuursrecht als omgevingsrecht in omgeving Wilrijk en Berchem

Door de diversiteit en de structuur binnen de vakgroep hebben wij de juiste expertise kunnen opbouwen om zowel overheden, ondernemingen en particulieren optimaal te kunnen bijstaan. Daarnaast hebben wij een sterke reputatie opgebouwd in de vastgoedsector, zowel ter ondersteuning van professionele ontwikkelaars als overheden. Ook in uw privatieve vergunningsaanvraag staan wij u bij. Wij denken hierbij graag met u mee vanaf het prille begin over de beste aanpak van uw project om het zo alle kansen te geven. Hierbij staat GSJ garant voor een goede en kwalitatieve begeleiding. Procedures zijn verder soms onvermijdelijk. Ook in kader hiervan bouwden wij een uitgebreide kennis op om met de juiste aanpak dossiers voor de administratieve rechtscolleges (Raad van State, Raad voor Vergunningsbetwistingen, …), rechtbanken en overheden ten volle te verdedigen. Door deze jarenlange ervaring worden wij ook voor beleidsvoorbereidend werk geconsulteerd als voor lesopdrachten. Ook op studiedagen kunt u ons regelmatig terugvinden als spreker.

Neem contact met ons op voor een juridische specialist

Naast specialisten in omgevings- en bestuursrecht beschikken wij over advocaten in de omgeving van Berchem en Wilrijk die actief zijn in uiteenlopende vakgebieden. Zo beschikken wij ook over een advocaat bij overheidsopdrachten, voor een casus in onderwijsrecht of bij een case met betrekking tot aansprakelijkheidsrecht. Neem telefonisch of per mail contact met ons op of laat een bericht achter via het contactformulier.

20 teamleden

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.
Neem contact op met ons

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591


PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.