Expertises Sectoren
{{selectedDepartment.name}}

Vakgroep

Bestuurs- en Omgevingsrecht

De vakgroep bestuurs- en omgevingsrecht van GSJ advocaten legt zich toe op alle facetten van het administratief recht. Wij beschikken hierbij over een uitgebreide expertise in zowel het algemeen bestuursrecht als het omgevingsrecht (ruimtelijke ordening en milieu).

Bestuursrecht betreft een breed spectrum. Afval en bodem, erfdienstbaarheden van openbaar nut, omgevingsvergunningen, onteigening, domeinconcessies, handhaving, onteigeningen, concessies, voorkooprechten, energie, wegenrecht, erfpacht, …

Door de diversiteit en de structuur binnen de vakgroep hebben wij de juiste expertise kunnen opbouwen om zowel overheden, ondernemingen en particulieren optimaal te kunnen bijstaan. 

Daarnaast hebben wij een sterke reputatie opgebouwd in de vastgoedsector, zowel ter ondersteuning van professionele ontwikkelaars als overheden. Ook in uw privatieve vergunningsaanvraag staan wij u bij. Wij denken hierbij graag met u mee van bij het prille begin over de beste aanpak van uw project om het zo alle kansen te geven. Hierbij staat GSJ garant voor een goede en kwalitatieve begeleiding.

Procedures zijn verder soms onvermijdelijk. Ook in kader hiervan bouwden wij een uitgebreide kennis op om met de juiste aanpak dossiers voor de administratieve rechtscolleges (Raad van State, Raad voor Vergunningsbetwistingen, …), rechtbanken en overheden ten volle te verdedigen.

Door deze jarenlange ervaring, worden wij zowel voor beleidsvoorbereidend werk geconsulteerd als voor lesopdrachten. Ook op studiedagen kan u ons regelmatig terugvinden als spreker.

GSJ nieuws

Vul hieronder uw gegevens in om via e-mail op de hoogte te blijven van het laatste GSJ nieuws omtrent Bestuurs- en Omgevingsrecht.

Aanmelden

26 teamleden

Contactformulier

{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
{{props.errors[0]}}
* verplicht

Verzonden

Het formulier is niet verzonden

Er is iets misgegaan met het versturen.<br/>Neem contact op met <a href='mailto:info@gsj.be'>ons</a>

CONTACTGEGEVENS

Het advocatenkantoor is telefonisch doorlopend bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur.

GSJ advocaten
Borsbeeksebrug 36
2600 Antwerpen

T +32 (0)3 232 50 60
F +32 (0)3 232 30 50
E info@gsj.be
Ondernemingsnummer:
0442.485.591


PARKING

Er is parkeergelegenheid voorzien. Download hier het bereikbaarheidsplan.