Expertises Sectoren

Nele Ansoms

vennoot

Nele Ansoms studeerde in 2002 af als licentiaat in de rechten aan de Universiteit Antwerpen. Nele is sinds 1 oktober 2002 advocaat aan de balie te Antwerpen en sedert haar stage verbonden aan GSJ advocaten.

In september 2009 werd zij senior-medewerker en vanaf 1 januari 2018 is zij vennoot binnen GSJ.

Zij is gespecialiseerd in het algemeen administratief en publiek recht, alsmede in het Omgevingsrecht. Binnen het kantoor specialiseerde zij zich enerzijds in het aspect Ruimtelijke Ordening, waarin zij een bijzondere bekwaamheid ontwikkelde op het vlak van vergunningen, vergunningsprocedures en zonevreemdheid. Zij begeleidt zowel besturen als professionals en particuliere aanvragers bij het opmaken van aanvraagdossiers, het uitschrijven van stedenbouwkundige voorschriften, … 

Daarnaast is Nele bijzonder ervaren in het begeleiden van beroepsprocedures voor de Deputatie, alsmede voor de Raad voor Vergunningsbetwistingen. Recent bekwaamde Nele zich in de nieuwe procedure voor de Complexe Projecten. Nele publiceert regelmatig over de topics binnen haar specialisaties, en verzorgt op elk van deze punten ook regelmatig studiedagen, zowel voor beginners als voor professionals.

Expertises

Vakgroepen

Gerelateerde nieuwsberichten