Expertises Sectoren

Delen

24.06.2019

Speeddate met het WVV

Naar aanleiding van de inwerkingtreding van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV) organiseerde ons kantoor in samenwerking met Accountants Noorderkempen op donderdag 20 juni 2019 een Speeddate met het WVV.

We bundelden onze krachten om - elk vanuit onze eigen invalshoek - ondernemers inzicht te geven in wat het nieuwe WVV voor een onderneming betekent.

Mr. Bart Goossens, Mr. Bart Jacqmain en Mr. Ina Van Steelandt van ons kantoor namen de juridische aspecten van deze nieuwe wetgeving voor hun rekening, terwijl Pieter Truyen, Jan Delcroix en Stijn Agache van Accountants Noorderkempen het WVV benaderden vanuit fiscaal en boekhoudkundig perspectief.

Nadien hebben de sprekers en de genodigden wederzijds hun kennis gedeeld tijdens het aansluitende netwerkevent, zodat iedereen met meer kennis (zelfs “dubbele kennis”) naar huis ging.

Wij danken alle aanwezigen voor hun komst, het Keienhof voor de toplocatie van deze studieavond en in het bijzonder Accountants Noorderkempen voor de goede samenwerking!